Hirdetés


Hirdetés

Megújult füstgázelemző műszer a Testo kínálatában PDF Nyomtatás E-mail

Testo 320 néven új füstgázelemző műszer jelent meg a Testo kínálatában. Az új műszer az elmúlt évek egyik legsikeresebb füstgázelemző műszerét a testo 327 típust váltja fel.

testo_320

Testo 320

Ez az eszköz a testo 330 típusnál megismert grafikus kijelzőt kapta meg így tudásában számos ponton felülmúlja elődjét. Jól kihasználható a füstgázmátrix funkció, melynek segítségével a tüzelőberendezés aktuális beállításról kapunk érdemi információt.  A csatlakoztatható gázszivárgás kereső szonda segítségével a szivárgás pontos mennyisége is jegyzőkönyvezhető. Külön mérési menü áll rendelkezésre az aktuális kazánteljesítmény kiszámítására, amely a tényleges használat közbeni részterhelésről ad információt. A beszívott levegő oldali oxigénszint mérés pedig működő koncentrikus rendszerek kémény tömörségének vizsgálatát teszi lehetővé. A környezeti CO mérés funkció lehetőséget biztosít a füstgáz-visszaáramlás felkutatására. A CO mérőcella védelme érdekében lekapcsolási küszöb érték állítható be, így maximalizálható a mérőcella élettartama. A műszer belső memóriát kapott és az EasyHeat szoftver segítségével lehetőség van a mérési eredmények PC-n történő jegyzőkönyvezésére, illetve online mérésre is. Az adatátvitel a műszer és a laptop között Bluetooth kapcsolaton keresztül is létrehozható. Ez online mérés alkalmával nagyban megkönnyítheti a felhasználó munkáját, hiszen míg a műszer a füstgáz mintavételi ponton van letelepítve, a laptop mint távoli kijelző funkcionál.

testo_brnd

A kép csak illusztráció

A műszer a már jól ismert szett kialakításban vásárolható meg, tartalmazza a mintavevő szondát, az égési levegő hőmérséklet érzékelőt, a töltőt és a műszerbőröndöt. A további kiegészítők, úgymint a nyomtató, a gázszivárgás érzékelő, vagy az EasyHeat szoftver igény szerint külön rendelhetőek.

 

Engel György

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

További részletek: www.testo.hu/fustgaz