Hirdetés


Hirdetés

Minőség és energiahatékonyság a CEP konferencián PDF Nyomtatás E-mail

cepkonf

A magyar építési piacra általában az a jellemző, hogy nem érvényesülnek kellően a korszerű, az Európai Unió színvonalának és elvárásainak megfelelő műszaki követelmények, emiatt az épületek minősége és tartóssága nem megfelelő.

A forgalmazók és gyártók közös célja egy olyan minőségbiztosítási rendszer létrehozása, amely segít megkülönböztetni a jó minőségű, tartós és környezetkímélő termékeket. E célból kezdeményezték a KivÉT - Kiváló Magyar Építési Termék védjegy bevezetését is, melynek hatása megjelenik az épületek minőségi színvonalának és tartósságának növekedésében, ezáltal javítva a minőséget gyártók és forgalmazók piaci helyzetét. A védjegy megoldást számos EU tagállamban sikerrel alkalmazzák. Felismerve a téma fontosságát a kiállítás szervezője a REECO október 27-én nemzetközi szakmai konferenciát szervez, Passzívházak – minőség, minősítés, minőségbiztosítás címmel. Az 2010. október 27-én megrendezésre kerülő konferencia azokról a minőségi építőanyagokról nyújt bővebb információkat, amelyeket nemcsak a passzívházak, hanem az alacsony energiaszintű családi és sorházak, irodaházak és közintézmények építése és felújítása esetén alkalmazni kellene.

A konferencián szakértők mutatják be a minőségi építkezéshez szükséges feltételrendszereket, szabályozásokat, illetve, hogy mire kell odafigyelni a különböző anyagok, termékek alkalmazása során. A résztvevők előadást hallhatnak többek között az egyes építési technológiák minősítési rendszeréről, a különböző szigetelési megoldásokról valamint falrendszerekről. Az előadók névsorát és a részletes programot megtalálják a következő linken (http://www.cep-expo.hu/passivehouseconference.html?&L=1) ahol jelentkezhet is a konferenciára. A résztvevők a Magyar Mérnöki Kamarától 1+1, a Magyar Építész Kamarától 1+2 továbbképzési pontot kapnak.

További konferenciáinkról itt olvashat bővebben:

http://www.cep-expo.hu/kongress1.html?&L=1

Ha szeretné utolsó standhelyeink egyikét lefoglalni, kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat vagy keressen minket a 06-1-225-2143-as telefonszámon. Már bejelentkezett kiállítóink listáját is megtalálja itt. Amennyiben Önt csak a kiállítás érdekli, kedvezményes belépőjegyet igényelhet, ha regisztrál a következő oldalon: http://www.cep-expo.hu/visitors-registration.html?&L=1

A CEP® Clean Energy & Passive House EXPO rendezvényen 2010. október 27-28. között 55 kiállító mutatja be az innovatív termékeit. A szervező 1000 látogatót és 400 konferencia hallgatót vár az Europa Hotels & Congress Centerbe a kétnapos rendezvényre. További információk: www.cep-expo.hu

Szervező:

REECO Hungary Kft.reeco

1123, Budapest Győri út 20

Tel: 06-1-225-2143

Fax: 06-1-225-2145

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.cep-expo.hu

Módosítás dátuma: 2010. október 07. csütörtök, 13:25