Hirdetés


Hirdetés

Digitális segítség: a CERTOMAT PDF Nyomtatás E-mail
A digitális technika a CERTUSS berendezéseket sem kerülte el, így 2005-től a gyors-gőzfejlesztőket új kijelzővel, a CERTOMAT-tal látják el. Ennek segítségével egyszerűbbé vált a berendezések kezelése, karbantartása és szervizelhetősége.

Armatur_Large

A kijelző modulon az üzemi- és hibajelzés megjelenítése szöveges üzenettel történik a mindenkori ország nyelvén. A modul kijelzi és tárolja az üzemi órákat, a napi üzemidőt elmenti. A kazánhoz tartozó berendezések kapcsolási gyakoriságát megjeleníti és tárolja, valamint az utolsó 20 hibaüzenetet időrendi sorrendben jelzi és tárolja. Figyelmeztet az elgőzölögtetőben fellépő nyomásnövekedésre, valamint a karbantartási munkák esedékességére. Folyamatosan jelzi a tápvíz hőmérsékletét, s lehetőség van a víz-, gőz- vagy kondenzhálózat egy tetszőleges pontján a hőmérséklet kijelzésére és folyamatos tárolására.
A tároló modul a kazán- és az üzemi állapotok hosszú távú elmentésére szolgál, 5000 üzenet tárolására van lehetőség. Az RS 232 csatlakozási ponttal lehetőség van a számítógépre való csatlakozásra.
A hálózati rész és a kapcsolási modul által jön létre a rendszer-áramellátása. Feszültségmentes gyűjtő-hibajelzés kontaktus biztosítja a zavartalan működést, továbbá 3 feszültségmentes külső kontaktus a jelzőberendezések csatlakoztatásához, vagy a központi vezérlő rendszerek általi további jelfeldolgozáshoz.
Lehetőség van külső modem igénybevételére, amellyel mentési- és rendszer lekérdezési feladatokat lehet elvégezni egy a rendszerhez rendelt telefonvonalon keresztül. Ezentúl a karbantartási munkák esedékességét automatikusan jelzi egy központi vezérlőhelynek.

Érdeklődés esetén forduljon a Bepatek Kft munkatársaihoz! www.bepatek.hu
Telefon: 06-23-521-521
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Módosítás dátuma: 2010. július 02. péntek, 18:47