Hirdetés


Hirdetés

Bette zománcozott acél fürdőkádak, zuhanytálcák és mosdók PDF Nyomtatás E-mail
A Bette cég, melynek székhelye és a gyártás Németországban, Delbrückben van a zománcozott acél fürdőkád-, zuhanytálca- és mosdógyártás specialistája.

bette_logoA Bette zománcozott acél fürdőkádak, zuhanytálcák és mosdók kizárólag természetes nyersanyagok, mint acél, üveg és víz felhasználásával készülnek, melyek szinte kimeríthetetlen mennyiségben állnak rendelkezésre a földön. A legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően az acél/zománc fő alapanyagokból egy egyedülállóan tartós, robosztus, hosszú élettartamú és 100%-ban újrahasznosítható termék keletkezik.

bette_3A BETTEGLASUR® zománcozott felület, amit az acél testre felhordanak, egy üvegréteg. Minél vékonyabb az üvegréteg, annál stabilabb. 5 évnyi kutatómunka eredménye a Bette egyedi technológiája, mely révén minimális vastagságú üvegréteggel elérhető a maximális minőség. Ez azt jelenti: nincs karcolás, nincs lepattanás és nincs probléma az erős tisztítószerek és más agresszív anyagok használatakor sem.

bette_1A modern és egyedi irányítású Bette-gyártástechnológia lehetővé teszi majdnem minden fürdőkád-, zuhanytálca-forma és szín elkészítését. Az eredmény: nem okoz problémát a különleges egyedi igények kielégítése sem. Majdnem mindegyik Bette fürdőkád tud szélességében és hosszúságában alkalmazkodni a fürdőszobák egyedi építészeti adottságaihoz.

A Bette minden helyzetre a megfelelő megoldást kínálja, akár olyan különlegességeket is, mint a Comfort acéllemez-előlaprendszer, a padlószintbe építhető zuhanyfelületek, vagy a Zarge (a fal felőli élek felhajtása).

bette_4

Bővebben: www.bette.de


Magyarországi képviselet:

JUNITIM STUDIO - Mihavetz Beatrix

+36/30-225-2565

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.junitim.hu

Módosítás dátuma: 2010. június 03. csütörtök, 08:36