Hirdetés


Hirdetés

Friss Kontroll-hírek PDF Nyomtatás E-mail

A közbeszerzési és EU határértéket elérő építési projekteknél kötelező, elektronikus költségvetések készítésére alkalmas Kontroll rendszerünk üzemeltetésére hosszú távú szerződést kötöttünk a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériummal.

Windows 7, XP és Vista rendszerre telepíthető programjaink és Magyarország legnagyobb, 223.000 munkatételes építéskalkulációs adattára nemcsak közbeszerzési, hanem bármilyen piaci, pályázati, fővállakozói, alvállalkozói költségvetés, árajánlat készítésére és beárazására alkalmas néhány kattintással, automatikus főösszesítővel. Töltse le, telepitse és próbálja ki programjainkat, amelyik jobban tetszik, azt vásárolja meg.

KönyvCalc 17.0 professional excel, word, .pdf és .kbz export/import

HunKalk 6.0 professional excel, word, .pdf és .kbz export/import

Újdonságok a közeljövőben: jogszabályváltozás miatt kötelező tervezői és ajánlati elektronikus tanúsítványt adunk. Megoldjuk a Terc V.I.P és Etalon programok által készített tervezői költségvetések importját. Ügyfeleink által fontosnak tartott 40.000-es tételbővítést végzünk az adattárban.

A 191.és 196/2009 Kormányrendelet októberi hatályba lépése óta már 4600 tervező töltötte le programjaink tervezői változatát, tehát a közeljövőben mindenképpen találkozni fog közbeszerzési, UMFT pályázatoknál, tendereknél Kontroll .kbz formátumú tervezői költségvetésekkel. Ha megvásárolja ajánlati költségvetés készítő programunkat, akkor egy kattintással tud árazni, és főösszesítőt készíteni, ajánlatát korlátlanul módosíthatja, és ingyenesen használhatja a pályázatkiirók által az irreálisan olcsó ajánlatok kiszűrésére használható szakvélemény programunkat ajánlata finomításához.

Megrendelő nyomtatvány letöltése. Akció! Az első 100 professional program új vásárlója 50% árengedményt kap. Az akció nem vonatkozik a Lite 6 hónapos időkorlátos programokra és nem vonható össze a törzsvásárlói kedvezménnyel.

Konzultáció. Ügyfeleinknek és érdeklődőknek Budapesten 5000 Ft+ÁFA/fő/óra díjért heti rendszerességgel konzultációt biztosítunk: közbeszerzési tervezői és ajánlati költségvetés készítő programok, internetes szolgáltatások, irreálisan alacsony ár vizsgálata, tapasztalatok stb. Ha Ön KönyvCalc tervezői vagy professionál programot használ, akkor szíveskedjen az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen jelentkezni. Ha Ön HunKalk tervezői vagy professionál programot használ, akkor szíveskedjen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen jelentkezni. A jelentkezőket a konkrét helyszínről és időpontról értesítjük.

Üdvözlettel : Kontroll Építőipari Műszaki Költségszakértő kft

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.