Hirdetés


Hirdetés

20 éves emlékkonferencia kitüntetésekkel PDF Nyomtatás E-mail

A szövetség alapításának 20. évfordulója alkalmából a tagok és a szövetség vendégei emlékkonferencián vehettek részt február 6-án, Pécsett.

Ezen számos hazai szakmai szervezet vezetője megjelent, külföldről többek között a német testvérszövetség, a ZVSHK képviselői tettek eleget a meghívásnak.

Cserkúthy László tiszteletbeli elnök, Fehér János alelnök, Pongrácz Lajos, a Magyar Installateur főszerkesztője és dr. Barótfi István, a Szent István Egyetem tanszékvezető professzora tartottak előadásokat.

Az emlékkonferencia zárásaként 20 éves jubileumi emlékérmet vettek át azok, akik a legtöbbet tettek a szövetség fejlődéséért. A MÉGSZ-tagok és a munkatársak közül: Bartos Sándor, Bárdos Ferencné, Bertalan Ferenc, Cserkúthy László, Cséki István, Fehér János, Gyárfás Attila, Hauk Antal, Harmat Tamás, Bertalan Ferenc, Dankóné Sik Mária, Dankó Géza, Pattantyús-Ábrahám Istvánné, Palla Ferenc, Pongrácz Lajos, Sonkolyné Szekerczés Margit, Mészáros Ferenc, Vargacz Lajos. A támogatók közül: Diethelm Mohr, Horst Korte, Bruno Schliefke, Michael von Bock und Polach, Andics Gábor, Gaál Csaba, Gulyás Gyula, Regőczi István.

regoczi

Regőczi István a jubileumi emlékérem kitüntetettje

Ötéves elkötelezett és kiváló munkájáért Korom Kata oktatási igazgató megkapta a „Magyar Épületgépész Szövetségért” kitüntető jelvényt, Bruno Schliefke, a ZVSHK elnöke pedig az Épületgépész Életműdíjat vette át.

A szövetség legmagasabb kitüntetését, a Meszlényi Zoltán-díjat Hauk Antal, a Gienger Pécs Kft. volt ügyvezetője, Huber Lőrinc budakeszi nyugdíjas szerelő és Pusztai Csaba pécsi műszaki tanár kapta.

MZ-dij

Huber Lőrinc veszi át a Meszlényi-díjat

Módosítás dátuma: 2010. március 04. csütörtök, 21:56