Hirdetés


Hirdetés

Már több mint ezren töltötték le az Energiaőr 1.0 szoftvert PDF Nyomtatás E-mail
A webfelület szeptember 1-jei megnyitása óta több mint ezren töltötték le a szoftvert a 30 napos, ingyenes használati joggal. Mintegy hetven épületgépész kolléga már a szoftver korlátozás nélküli használati jogával is rendelkezik.

Az
Energiaőr 1.0 az épületek fűtési és hűtési energiaigényének megközelítő meghatározására szolgáló – német egyetemi szakemberek által fejlesztett, de magyar nyelvű - számítógépes program. Könnyen megtanulható, egyszerűen és gyorsan kezelhető, jól áttekinthetően jeleníti meg az eredményeket.

A szoftver kiválóan segíti a fűtéskorszerűsítési intézkedések megalapozását, épületenergetikai, fűtéskorszerűsítési javaslatok kidolgozását, az energia-tanácsadást, a szükséges kazán- vagy hűtési teljesítmény meghatározását. Ajánljuk: épületgépész tervezőknek és kivitelezőknek, hűtő- és klímatechnikai szakembereknek, energetikusoknak, építészmérnököknek.
Az Energiaőr 1.0 alkalmazását a gyakorlott szoftverhasználók a kezelési leírás segítségével néhány órán belül önállóan el tudják sajátítani. A kevésbé gyakorlottak számára 7 órás szoftverkezelői tanfolyamot szervezünk, amely tartalmazza a szoftver számításainak elméleti alapjait is.
Az Energiaőr 30 napos, ingyenesen használható változata letölthető a www.megsz.hu honlapról. A tanfolyamra is a honlapon lehet jelentkezni.

2010-es bevezető ár: 9800 Ft+ÁFA
Kedvezményes ár MÉGSZ-tagnak, tanulónak: 4800 Ft+ÁFA
Szoftverkezelői tanfolyam ára (7 óra): 7000 Ft+ÁFA
Kedvezményes tanfolyami ár MÉGSZ-tagnak, tanulónak: 6000 Ft+ÁFA

Módosítás dátuma: 2011. július 06. szerda, 19:07