Centroptherm Gáz- és Klímatechniai Kft.Elérhetőségek:
E-mail:szerviz@centroptherm.hu
Cím:1145 Budapest, Róna u.155.fsz.4.
Móri Árpád: 06 30/827-6636
Kubinyi Géza: 06 30/254-7465

STIEBEL ELTRON kiemelt partner szerviz!

Gáz- és klímaberendezések szervize, karbantartása, javítása nálunk!

Cégünk alapítói több évtizedes tapasztalattal alapították a Centroptherm Gáz- és Klímatechnikai Kft-t. Bíztunk abban, hogy a felhalmozott tapasztalatok és szakmai tudás birtokában olyan ütőképes épületgépészeti és légtechnikai szervizt hozunk létre, amely a megrendelők széleskörű igényeihez igazodva a leghatékonyabban és minden igényt kielégítve végzi a munkáját.

A hazai piacon elérhető legtöbb márkát ismerjük, vállaljuk gázégők, cirkók, gázkazánok, valamint egyéb fűtési rendszerek és tüzelőberendezések javítását, karbantartását.

Elvégezzük továbbá azokat a tüzeléstechnikai méréseket, beszabályozásokat, minősítő vizsgálatokat, amelyek szükségesek a biztonságos felhasználáshoz, különöse tekintettel a gázvezetékek és gázfogyasztó-berendezések kötelező 5 éves felülvizsgálatára.

Képviselt gázkészülék-típusok: Junkers, Stiebel Eltron, Buderus, Beretta, Ferroli, Hermann. AEG, Fég, Chaffoteaux, Hőtherm, ÉTI, Thermotéka, Termomax

Klímák, klímaberendezések és -rendszerek telepítése, javítása, szervize

Cégünk vállalja klímák, klímakészülékek javítását, karbantartását, helyszíni felmérést és előkészítést követően szakszerű telepítését és kivitelezést, valamint fel- és leszerelését. Cégünk különböző gyártók klímakészülékeit is forgalmazza, így tőlünk is megrendelheti a legideálisabb, legköltséghatékonyabb és AZ igényeinek legmegfelelőbb klímát. A klímaberendezések esetében is fontos, hogy a gyártó előírja az időszakos karbantartást a garanciához, melyet minimum évente egyszer el kell végezni.